Оливия Уайлд и Гарет Хедлънд

Особено сме доволни как отново сериозно се заговори за „Трон 3” – две години не бяхме чували нищо за продължението на „TRON: Заветът” (което вече е на 5 години?!), но преди месец научихме, че Disney без да вдигат много шум, тайничко са работили по проекта и че режисьор на филма отново ще е Джоузеф Козински.

Наравно с тази информация имаше и няколко кастинг слуха (и предположения), които сега намират потвърждение, след като вчера The Hollywood Reporter съобщи, че Гарет Хедлънд и Оливия Уайлд ще се завърнат в ролите на Сам Флин (синът на героя на Джеф Бриджис Кевин Флин) и Куора (същество от света на мрежата, което в края на предишният филм влиза в реалния свят).

Все още няма официално потвърждение, но се очаква снимките на филма, да започнат този октомври във Ванкувър и трябва да приключат до февруари 2016. Ако в това твърдение има някаква истина, и като вземем предвид нуждата от продължителен постпродукционен период, не можем да очакваме „Трон 3”  на екран преди края на 2017 или началото на 2018. Между другото, наскоро се появи информация за (евентуалното) пълно заглавие на филма, което е „TRON: Ascension”. Заедно с него изскочиха и заигравки като „TRON: Redemption”,  „TRON: Rise of the Isomorphics” и любимото ни „TRON: Bio-Digital Jazz, Man!”.

Тук е място и времето за изпадане в дзен-медитация за зареждане с енергия за процеса на очакване и за омилостивяване на „духовете на киното” да върнат в „играта” и Джеф Бриджис. Няма да се разсърдим, ако ще да е и в дигитална форма. Предишният опит на компютърните магове не им се получи особено, ама сега би трябвало да разполагат с още по-съвършени технологични джаджи, нали?!… О, и да не забравим – най-силно стискаме палци за Daft Punk!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *