Упорито си преследваме проекти, които ни се струват супер-интересни, най-малкото заради актьорското взаимодействие в тях и експерименталния почерк, който „надушваме” в трейлърите. Предишният поглед към „Strangerland”, дебют на Ким Фарант, беше по-разказвателен, а ето че сега попадаме на трейлър със страховитости и мистериозност.

При все че отзивите след представянето на филма в Сънданс не са изпълнени със славословия, австралийската пустош и обещанието за нещастно стечение на обстоятелствата с изгубени тийнейджъри все още ни се струват достатъчно добра комбинация, за да държим „Strangerland”  в обсега на проектите, отбелязании с „to check (someday)”.

Казвали сме нееднократно, че много харесваме Никол Кидман, както и че нямаме нищо против Джоузеф Файнс, затова ще ни е любопитно как ще се погодят на семейни начала. В търсенето на изгубените им деца ще помага ченгето на Хюго Уийвинг, който подозира, че нещо ужасно е сполетяло децата – и то не само заради подозрителните слухове между аборигените…

В актива на Ким Фарант са документалния „Naked on the Inside” и опитност от работата по австралийското телевизионно шоу „Rush”. Дебютният й филм „Strangerland” ще се появи на щатския фестивал в Сиатъл след десетина дни, а на 5 юни ще бъде показан фестивално и в Сидни и тъй като надали може да разчита на киноразпространение извън континента, ще излезе на VOD на 10 юли 2015.

Никол Кидман и Джоузеф Файнс

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *