Magic Mike XXL

Положението е повече от трагично – за всички (споминали се) мозъчни клетки във времето, което ще отделите, за да видите новия трейлър на „Magic Mike XXL”. Сами си правете извод за филма, защото самата „звезда” Чанинг Тейтъм (явно не му идва акъла в главата на това момче, въпреки че седя на една маса с класни актьори) шеговито споделя пред EW:

„Какво се случва в част втора ли? Просто една банда голи пичове се размотават и си вършат пичовските неща. Прочетохме всички отзиви за предишния филм и хората навсякъде казваха: „По-малко история. По-малко сюжет. Покажете пичовете”. И ние решихме да се вслушаме…”

Нужно ли е друго обяснение?!

Единственото хубаво нещо в първия филм – Матю Маконъхи – тук е аут; слава богу, няма го и недоразумението Алекс Петифър, а също и Коди Хорн, но момичето явно е достатъчно умна или сама да вземе решение да се оттегли, или да послуша добронамерен съвет в тази посока.

Съществуват твърдения, че филмът на Содърбърг е „изследване на американската мечта”, ала публиката се фокусира най-вече върху изложената на показ мъжка физика. И тъй като Стивън се „пенсионира” като режисьор (обаче продуцира, засне и монтира филма), вече споделихме, че неговото място е заето от Грегъри Джейкъбс – дългогодишен приятел, партьнор в продуцентските начинания, първи асистент-режисьор и съ-творец. Не че има какво „творчество” да се вложи във втората част на филм, посветен на мъжкия танц и добре скулптрирани мускулни групи!

Действието в „Magic Mike XXL” се развива три години по-късно, по пътя към „последно впечатляващо шоу” на стриптизьорското сборище в Мъртъл Бийч, Южна Каролина, и основната група момчета си е налице – Чанинг Тейтъм, Адам Родригес, Мат Бомър, Кевин Наш, Джо Манганело. В актьорския екип са се включили още Джейда Пинкет Смит (като собственичка на клуб за стриптизьори), Амбър Хърд, Анди МакДауъл, Джейн МакНийл, Макс Уебстър, Елизабет Банкс, Доналд Гловър и Майкъл Стрейхан.

И сега се дръжте здраво – все още е жива идеята да се направи… мюзикъл! „Работи се по него, – твърди Тейтъм. – Вторият филм прилича много повече на мюзикъла, но все пак оригииналната ни идея беше да направим предистория – как се е случило така, че Майк е влязъл в този бизнес.” Тук вече няма какво повече да се добави…

Чанинг Тейтъм

Magic Mike XXL” ще се появи на екран на 1 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *