Адам Сандлър, Мишел Монахан, Кевин Джеймс, Питър Динклидж

Columbia Pictures представи два нови трейлъра на подготвяната от Крис Кълъмбъс пълнометражна игрална интерпретация на популярното късометражно филмче на Патрик Жан „Pixels”, в който земята е нападната от извънземни, приели формата на герои от класически видео игри като Pac-Man, Space Invaders и Donkey Kong.

Новите трейлъри не се различават кой знае колко от предишния, но все пак ни дават малко по-добра представа за историята и отделните герои във филма, както и за цялостния тон и атмосфера. Освен това ни дават и по-добро усещане за екшъна и ефектите, които според нас изглеждат наистина страхотно. Вижте.

Малко ще се повторим, но няма как да не споменем големия ни проблем тук. Нямаме нищо против комедията – смятаме, че това е по-добрият подход към подобна тема (в подкрепа даваме за пример „Каубои срещу извънземни”, в който една принципно чудесна и обещаваща концепция беше провалена от сериозния подход), но сме адски недоволни от присъствието на Адам Сандлър и Кевин Джеймс. Принципно се опитваме да останем непредубедени – все пак сме ги виждали и в добри филми (поне Сандлър), но усещането е по-силно от нас.

Все пак сме оптимисти за проекта – концепцията е изключително интересна, а визуално филмът изглежда прекрасно.

плакат

Режисьор на „Pixels” е Крис Кълъмбъс, а в ролите са Адам Сандлър, Мишел Монахан, Кевин Джеймс, Джош Гад, Питър Динклидж и Брайън Кокс.

Премиерата е 24 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments