pirates-of-the-caribbean-4

Британските актьори Стивън Греъм, Макс Айрънс и Сам Клафлин са на финални преговори да се присъединят към многоочакваната четвърта част от серията „Карибски пирати”, „On Stranger Tides”.

Греъм е познат най-вече като Томи от „Гепи”, но ролите му включват големи филми като „Обществени врагове”, „Бандите на Ню Йорк”, „Това е Англия” и телевизионния „Братя по оръжие”. Освен като син на уникалния Джереми Айрънс, 24 годишният Макс Айрънс е познат от участието си в „Dorian Gray” и „Да бъдеш Джулия”. Според „E! Online „той е в спор за една и съща роля със Сам Клафлин, за който не знаем нищо друго, освен че в момента участва в британския сериал „The Pillars of the Earth”.

Късметлиите ще се присъединят към Джони Деп, който се завръща в ролята на любимеца на всички Джак Спароу, Йън Макшейн, който ще играе Едуард Тийч – по-известен като Черната Брада, тормозил моретата в началото на XVIII в. и към Пенелопе Крус, която ще бъде дъщерята на Тийч, и която според нас е най-интересното нещо, свързано с проекта до момента.

Както се разбра преди време, филмът ще бъде базиран върху романа на Тим Пауърс „On Stranger Tides”, който е в основата и на класическата игра „The Curse of Monkey Island” и разказва за търсенето на „извора на вечната младост”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *