Анди Съркис

Oт Lucasfilm разкриха – чрез ексклузивно интервю с фотографа Ани Лейбовиц – каква ще е ролята на актьора Анди Съркис в седмата част на „Star Wars“. Добре де – подробности за персонажа всъщност липсват, но поне знаем вече титлата и името му: той ще влезе в отрицателния образ на Върховния лидер Сноук и съдейки по този задкулисен кадър:

Съркис - Силата се пробужда

…злодеят ще бъде компютърно генериран, но и детайлно базиран (чрез performance capture) върху мимиките на Съркис. Две неща в тази новина изобщо не ни изненадват: първото е това, че англичанинът (след превъзходните си превъплъщения като Ам-гъл и Цезар) пак ще е изцяло CGI, а второто – че Лейбовиц отново е произвела страхотна фотография (част от многото други моменти, които е успяла да улови на снимачната площадка на „Силата се пробужда“). На нас малко ни трябва, за да се екзалтираме, а от горния кадър направо леко изтръпваме, лъхнати от Тъмната страна, особено като си припомнихме първия тийзър трейлър, където страховитият voiceover е именно на Сноук.

Така и така сме подхванали темата, още две кратки новинарски добавки имаме: наскоро Джон Уилямс сподели, че в новата част ще ползва на места познати теми от предните серии, които ще бъдат вплетени в изцяло новата музика за филма на Дж. Дж. Ейбрамс (това ще са предимно мотиви, свързани с героите Люк, Хан и Лея). Другата пикантерия беше разпространена от Саймън Пег, който уж потвърди витаещия от доста време слух, че Даниъл Крейг:

Даниел Крейг

…ще има кратка и много тайна поява в „Силата се пробужда“. Е, ако това, което Пег разкрива, се окаже истина, участието на Крейг вече няма да е толкова тайно: той ще е скрит зад униформата на щурмовак и екранното му време ще е почти незабележимо. Звучи забавно, ако трябва да сме честни, но ако трябва да сме още по-честни: засега ще приемем спекулацията като шега.

Силата се пробужда“ ще е по кината след има-няма седем месеца и половина, а дотогава си припомнете нашия проникновен епизод от подкаста Inglourious Kunts, посветен на „Star Wars“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. мноу ме гложди кви ще са дарк юзърите.
    Дринов сподели за слух, че К/Х/айло Рен ще е някакъв Гестапо джънк дигър мада фака, ама няма ли някой Сит да излезне по някое време

  2. Анди Съркис ще вдъхне живот на един още по-успешен и далеч не толкова дразнещ ЖАР ЖАР БИНКС!!!

    Миииса експектааасааа 😀