Ash Vs. Evild Dead

Продукцията на10-епизодния мини-сериал „Ash Vs. Evil Dead” все още не е започнала, но от Starz вече представиха ранен тийзър трейлър и плакат, които са решени в един и същи графичен стил, разчиташ на няколко доста познати елемента и символи от класическата хорър поредица на Сам Рейми и Брус Кембъл.

Определено сме развълнувани по отношение на този сериал – дори само някакви си надписи успяват да ни надъхат. Както казахме и преди, с оригиналния творчески екип начело и един по-сериозен (но не лишен от смешки) подход, какъвто имаше към римейка, смятаме, че ще получи нещо наистина добро. Стискаме палци.

В случай, че сте пропуснали, „Ash Vs. Evil Dead” отново ще ни срещне с добре познатия ни Аш (Кембъл), който е прекарал последните три десетилетия бягайки от отговорности, зрелост и ужасите на Злите мъртви. Но когато „deadite” чумата заплашва да унищожи цялото човечество, Аш най-накрая е принуден да се изправи срещу демоните си – в буквален и преносен смисъл. Изглежда, че съдбата няма планове да освободи нетипичния ни герой от злата си хватка.

плакат

Ash Vs. Evil Dead” е продуциран от Робър ТапърдБрус Кембъл и Сам Рейми, който ще режисира пилотния епизод и ще отговаря за сценария наравно с брат си Айвън Рейми („Army of Darkness”, „Drag Me to Hell”), Том Спизиали („Chuck”) и Крейг ДиГрегорио („Workaholics”, „Chuck”). ДиГрегорио също така ще е изпълнява ролята и на „шоурънър”. В ролите са Брус Кембъл, Луси Лоулес, Джил Мари Джоунс, Рей Сантиаго и Дана ДеЛоренцо.

Премиерата се очаква през есента на 2015 по Starz.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Това има потенциала да е много, много, много, ама много яко, обаче има опасност да се окаже много, много, много, ама много тъпо. Ако няма общо с бутафорни евтинджоси тип „Xepкулес“ и „Принцесата Зина“ (или там к’вото беше), тогава има надежда.

  2. Няма да е евтинджос бе, не могат да си позволят да правят подобно нещо сега, когато отвсякъде дебнат качествени жанрови сериали с ебаси „продъкшън валюс“-ите.

  3. Предишните части не се вземаха на сериозно (освен първата), така че и да е евтинджос ще е забавен евтинджос 🙂

  4. За мен Сам Рейми и Брус Кембъл са царете на този жанр, така че не виждам начин нещо да се обърка 🙂 Но ще видим де 🙂

  5. Аз останах много доволен от римейка и вярвам в доброто (злото) реализиране на проекта.