Deadtime Stories

Now I lay me down to rest
But there’s a goblin upon my chest
He’s gray and ugly and very gory
And he wants to tell me…
a Deadtime Story….

Обожаваме хорър антологии, а когато става въпрос за Джордж А. Ромеро, просто няма как да пропуснем. Вярно е, че той само представя нещата, но и това ни е достатъчно.

Първата част (от общо две) на „Deadtime Stories” излиза на DVD на 12 юли и е изградена от три 30-минутни новели: „Valley of the Shadow”, „WeT” и „House Call”.

Вижте трейлъра, чрез Beyond Hollywood.

„Valley of the Shadow” – Жена издирва изчезналия си съпруг в джунглата на Южна Африка… Скоро преследвачите се оказват преследвани.

„WeT” – Самотен художник намира ценно ковчеже заровено на брега. Това, което е вътре… иска да му прави компания.

„House Call” – Жена се обажда на възрастен доктор да прегледа сина ѝ, който страда от странно заболяване. Това, което той открива, когато пристига в дома ѝ, го няма в нито една книга по медицина.

„Deadtime Stories” - DVD

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Като повечето хора (въпреки че харесам "книжлето на мъртвите" – псевдодокументалния филм за зомбита – Diary of the Dead) псувам Ромеро всеки път като се сетя за него, но това тук звучи интересно. Малко в стил "Разкази от криптата". Обаче не видях трейлъра и не знам за какво качество говорим – защото, ако си е типичният евтинджос, асоцииран с директните двд издания ще е наистина ужасно.

    На хартия проектът звучи страшно надъхващо и обещава повече атмосфера, отколкото кръвопролития. Ма ще го пробвам другия месец, ако не забравя. Ма предполагам тука ще припомните като излезе 🙂

  2. Като повечето хора (въпреки че не харесвам псевдо-уестърна със зомбита "Survival Of The Dead") възхвалявам Ромеро всеки път като се сетя за него, но това тук е откровена помия.

  3. Не харесваш Ромеро на общо основание, но си се изкефил на недоразумението Diary of the Dead и очакваш с нетърпение това нещо, което очевидно се бори да надмине дори тъпотиите на Уве Бол……брат, щади си вените и ноздрите!

  4. И аз харесвам "Diary Оf Тhe Dead", но като цяло съм съгласен, че първият коментар е някак странен.

  5. Първите три филма на Ромеро са твърде добри, че да подценявам качествата на човека, затова предполагам, че може да излезе нещо добро. Вероятно няма да е, ама предпочитам все пак да се получи, отколкото да не се…

  6. Според мен намесата на Ромеро в тая антология е никакво и името му е просто PR. Честно казано, въпреки че съм голям фен, изобщо не мисля да си го причинявам това нещо. Поне на ниво трейлър да се бяха постарали…

  7. Това е нещо като серията "Хичкок представя". Предложили са му на Ромеро, той си е харесал шест новели и воала! Не виждам защо трябва да са по-лоши от по слабите епизоди в "Masters of Horror", да речем!?