Love

Гаспар Ное е един от най-любимите ни режисьори, но – за жалост – снима ужасно бавно (последният му филм „Enter the Void” беше през далечната 2009), а и повече от половината проекти, с които се свързва името му, така и не виждат бял свят. За наше щастие, след като напоследък се занимаваше предимно с късометражки и отделни сегменти от филмови антологии като „7 дни в Хавана” и „Short Plays”, той се завръща към пълнометражното кино с нов провокативен проект, озаглавен „Love”.

Засега не знаем много за филма, но той ще дебютира на фестивала в Кан през май (в среднощната секция) и в скоро време очакваме да изскочат подробности за сюжета, както и надяваме се, някой трейлър. Това, с което разполагаме до момента, е, че „Love” е „сексуална мелодрама за момче, момиче и още едно момиче” и „любовна история, която възхвалява секса по радостен начин”.

По думите на самия Гаспар Ное, целта му е „господата да получат ерекция, а дамите да се подмокрят” и познавайки творчеството и способностите му, смятаме, че ще му се получи. На същата мисъл ни навеждат и първите промо-визии на филма, които имат ясно изразен сексуален характер, а в един от случаите и порнографски. Вижте за какво става въпрос, но внимавайте, защото не са подходящи за работна обстановка.

(18+)

Love

Още веднъж, режисьор на „Love” е Гаспар Ное, а премиерата се очаква на фестивала в Кан. Стискаме палци за трейлър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *