The Gallows

Досега не сме отразявали хорър проекта „The Gallows“ на Крис Лофинг и Травис Клъф. Филмът, който е под корпоративната шапка на New Line Cinema, вече си има трейлър, така че най-добре е директно да започнем с него:

Изглежда ни приятно страховит и с отлична атмосфера – разбира се, видяното е много повече тийзър, отколкото нещо друго, но е достатъчно, за да възбуди патологичния ни интерес. Щом „The Gallows“ стане достъпен – било то на кино или в краен случай из нелегални канали – ще му отделим нужното време и внимание с надеждата, че ще ни допадне.

В случай, че нямате идея за какво става дума в историята, ето малко подробности: 20 години след инцидент, отнел живота на главния актьор в гимназиална постановка, ученици от същото градче, в което се е разиграла трагедията, решават да възкресят пиесата в необмислен опит да почетат чрез продукцията паметта на починалия – в процеса с ужас си дават сметка, че идеята им е била крайно неподходяща…

Създателите на „The Gallows“ споделиха наскоро, че според тях са успели да създадат страхотен злодей – ще разберем доколко това е истина на 10-ти юли, когато този скромен и независим ужас ще тръгне по кината на Запад.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Не знам какво ви е впечатлило. Липсава само сополите за автентично Блеър Уич изживяване….

  2. И на мен ми се струва ,че ще е от добрите ужаси за тая година ,заедно с Полтъргайст и Коварен 3

  3. „Коварен 3“ има сериозни шансове да е дори по-коварно тъп от предните две части.

  4. „Коварен“ да не е „Инсидъс“? А, леле майко! 🙂 За мен нетърпеливо очакваните хоръръри са този тук, „Ит Фолоус“ и „Спринг“. Ако са на нивото на „Окюлъс“, „Бабадук“ и дори „Стери айс“ ще е супер! 🙂