Тилда Суинтън

„Да работиш по един филм е много дълъг процес – съществува подготвителен период (след пред-подготвитеелния, който може да се проточи с години), а след това е времето за снимки, монтаж и проучване на възможностите за разпространение. Направих филм с Ерик Зонка, който се нарича „Джулия” и съм изключително горда с него: в Съединените Щати той имаше много слабо разпространение от една прекрасна, малка и страстно отдадена на каузата разпространителска компания – „Magnolia”, но очевидно такива са били възможностите на пазара. МОЛЯ ВИ, потърсете филма – и го вижте. Той е нещо различно. И аз Много го Обичам!”

Тези думи са споделени от Тилда Суинтън в скорошно интервю, свързано с новите ѝ проекти, но както виждате – тя е почитател на работата си с определени режисьори (сред които е и Джармуш!). „Джулия” е филм с участието на невероятната актриса, който киноманите в София имаха възможност да видят още през март 2009 година в програмата на 13-ия София Филм Фест. Главната героиня е жена, която решава, че с отвличането на едно момче и откупа, който ще поиска за него, ще си оправи живота – е, нещата не се случват точно така, както са планирани първоначално…

Тилда Суинтън е ураган, торнадо, буря, която просто помита всичко, изпречило се на пътя й – тя е прекрасна актриса, страхотна наша любимка и винаги ни е удивлявала със своя уникален избор на роли. Филмът „Джулия” може да бъде намерен в iTunes или поръчан в Amazon – и сме сигурни, че знаете как препоръки в „друга” посока в този сайт няма да откриете. Най-малкото от обич към Тилда и от уважение към Ерик Зонка.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments