„Southpaw” - Джиленхол

Малко се позабавихме с този трейлър и причината е, че никак не ни се пишеше за него – видяното ни остави ужасно равнодушни и предпочетохме да обърнем внимание на неща, които или ни радват, или ни дразнят истински. Все пак надделяха любовта ни към Джейк Джиленхол и уважението ни към екстремната физическа трансформация, на която се е подложил (за пореден път), и се напънахме да го отразим.

Преди да видите трейлъра, с две думи „Southpaw” е дело на режисьора Антоан Фукуа и сценариста Кърт Сътър и разказва историята на боксьора Били Хоуп (Джиленхол), който благодарение на безразсъдно поведение, губи всичко – кариерата си, живота на съпругата си и дъщеря си, която му е отнета от Социалните служби. Единственото, което може да му помогне да си стъпи отново на краката, е боксът и Били започва болезнен процес по завръщането си на ринга.

Не знаем за вас, но на нас този трейлър ни изглежда ужасно невдъхновяващо. На практика подобен клиширан сюжет може да бъде спасен от един добър режисьор (като скорошен пример се сещаме за „Боецът” на Дейвид О. Ръсел), но за съжаление Антоан Фукуа не е такъв – има един „Тренировъчен ден” и това е. Единственият плюс в случая е Джейк Джиленхол, който – по всичко изглежда – прави поредната си силна роля.

По принцип като плюс бихме добавили и Рейчъл МакАдамс, но както виждаме, нея спират да я дават скоропостижно. За сметка на това, повече от ужасното дърво 50 Cent ще ни мъчи до края.

Режисьор на „Southpaw” е Антоан Фукуа, а в ролите са Джейк Джиленхол, Форест Уитакър, Рейчъл МакАдамс, Къртис „50 Cent” Джаксън, Рита Ора, Наоми Харис, Виктор Ортис и други.

Премиерата е през юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. мдаааа, а тук нашите умници
    ще криминализират анаболните стероиди ….

  2. Според мен има потенциал филма. А иначе песента на края е на 100% за Джейк Джиленхол!