Хари Потър

Вероятно сте се досетили, че не сме големи фенове на бившия Хари Потър, Даниъл Радклиф, но за сметка на това много си падаме по хорър истории, особено по старомодните призрачни приказки, които се срещат толкова рядко в наши дни. А „The Woman In Black” ще е точно това.

Екранизация по „The Woman in Black: A Ghost Story” на Сюзан Хил, сюжетът проследява млад адвокат, който трябва да замине за отдалечено селце в Англия, където наскоро е починал клиент на фирмата му. В старата и запустяла къща той се сблъсква с отмъстителния призрак на… познахте, Жената в черно. Е, не е Едгар Алън По, но определено вдъхва надежда и освен това сценарият е дело на Джейн Голдман, която ни радва все повече с всеки нов проект.

И според Deadline и Variety, в главната роля ще видим младия Даниъл, вместо Майкъл Фасбендър, първият избор на продуцентите, или Колин Фарел, чието име също беше спрягано. Но и двамата се оказали прекалено заети. Носи се слух, че Радклиф е чудесен избор, защото се справя повече от отлично с театралните си роли, но ние не сме имали късмета да го гледаме, така че си оставаме не дотам убедени в актьорския му талант. Жалко за Фасбендър – той със сигурност е добър актьор, а и вече е работил с режисьора на „The Woman In Black” Джеймс Уоткинс в „Eden Lake” – филм, който определено ви препоръчваме.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *