„Peace? No peace.“

Предишните кастинг новости около дългоочакваното продължение на „Денят на независимостта“ бяха преди близо месец, а снимките скоро ще започнат и е повече от очаквано да има раздвижване на фронта с извънземната инвазия. Радваме се, че засега екипът е по-скоро радващ, отколкото разочароващ, дори (или благодарение на?) липсата на повярвалия си големец Уил Смит.

Преди дни стана ясно, че към вече потвърдените Джеси Ъшър, Джеф Голдблум и Лиъм Хемсуърт ще се присъединят Травис Тоуп, Шарлот Генсбур и Вивика А. Фокс. Упорито се споменава напоследък и името на Бил Пулман, така че сигурно и той ще стане част от завръщащия се каст от оригинала (заедно с любимия ни Голдблум и безразличната ни Фокс).

Припомняме, че Тоуп е сравнително разпознаваем покрай сериала „Boardwalk Empire“, а Генсбур е заклето фестивално име, свързано основно с европейската сцена, затова и се изненадахме, че се е съгласила да участва. Скоро се очакват още подробности по проекта, за които ще следим внимателно, тъй като си признаваме без бой, че филмът ни се гледа – най-малкото заради носталгията.

Втората част на „Денят на независимостта“ отново ще бъде под режисурата на немеца Роланд Емерих, а световната премиера е насрочена за 24 юни 2016 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *