Денят на независимостта 2

Противно на нашите лични очаквания (подкрепени от отказа на Уил Смит да участва), но напълно в логиката на съвременната ситуация в Холивуд, нещата около „Денят на независимостта 2” („Independence Day 2”) продължават да се случват и по всичко изглежда, че продължението на фантастичния блокбастър, който дефинира 90-те, все пак ще види бял свят. Вече дори си има официален кастинг.

Първо THR съобщиха, че Джеси Ъшър („Level Up”, „Survivor’s Remorse”) ще влезе в ролята на доведения син на героя на Уил Смит от първия филм Дилън, който ще бъде един от основните образи, а след това, чрез своя туитър акаунт самият Роланд Емерих разпространи прекрасната новина, че големият Джеф Голдблум ще се завърне в ролята на Дейвид Левинсън. За съжаление, научихме още, че Лиъм Хемсуърт също ще участва, но все някак ще го преживеем.

Засега няма подробности за сюжета на „Денят на независимостта 2”, но слуховете са, че действието ще се развива 20 години след края на първия филм и лошите извънземни ще се завърнат в опит да спечелят войната – говори се, че заради относителността за тях не е минало толкова време, колкото за нас. Автори на сценария са Никълъс Райт и Джеймс А. Удс, които са работили по варианта на Картър Бланчард, който от своя страна е базиран на ранен драфт, дело на Роланд Емерих, Дийн Девлин и Харолд Клозер.

Премиерата на „Денят на независимостта 2” е предвидена за 24 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *