Един от предстоящите сериали на НВО, които очакваме с най-голям интерес, е „Мер от Ийсттаун“ („Mare of Easttown“) на Брад Ингълсби с участието на винаги отличната Кейт Уинслет. Малко повече от две седмици преди премиерата на първия епизод (от седем) на криминалната драма, получаваме пълен трейлър, който надгражда предишната реклама и ни дава малко по-добра представа за историята и част от по-важните поддържащи герои.

Действието на „Мер от Ийсттаун“ се развива в малък град в Пенсилвания, а в центъра на историята е детектив Мер Шийън (Уинслет), чийто живот се разпада, докато разследва местно убийство. Обещанието е, че сериалът ще бъде „изследване на тъмната страна на малките, затворени общности и автентичен поглед към това, как семейството и минали трагедии могат да дефинират нашето настояще“.

Освен Кейт Уинслет в ролите ще видим Евън Питърс като детектив Колин Зейбъл, който работи с Мер по разрешаването на случая, Джулиан Никълсън като приятелката на Мер от детинство Лори Рос, Джийн Смарт и Ангури Райс като майката и дъщерята на Мер и Гай Пиърс като професор Ричард Райън, с когото Мер започва връзка. Вижте подробности в трейлъра.

Гледайки трейлъра, се сещаме за доста подобни сериали и филми, но казваме това като плюс, а не като минус – харесваме такива истории и тук има достатъчно различни и интересни неща, които в комбинация с Кейт Уинслет и останалия творчески екип (пред и зад камерата) правят „Мер от Ийсттаунзадължителен, поне в нашите очи. Както казахме и миналия път, имахме колебание по отношение на Крейг Зобел, който е режисьор на всички епизоди, но за щастие, цялостният визуален стил и атмосфера на „Мер от Ийсттаун“ нямат нищо общо с генериката на последния му филм – „Ловът“.

Вижте и един постер.

mare-of-easttown-poster-20210401

Създател и шоурънър на „Мер от Ийсттаун“ („Mare of Easttown“) е Брад Ингълсби („Run All Night“, „Out of the Furnace“, „American Woman“), а режисьор е Крейг Зобел („Compliance“, „Z for Zachariah“, „Ловът“). В ролите са Кейт Уинслет, Гай Пиърс, Евън Питърс, Джийн Смарт, Дейвид Денман, Джулиан Никълсън, Кейли Спейни, Джон Дъглас Томпсън, Ангури Райс, Нийл Хъф и др.

Българската премиера е на 19 април в HBO GO и по HBO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *