Досиетата Х

В началото на януари, изпълнителният директор на Fox TV Дейна Уолдън сподели, че са се срещали със създателя на „Досиетата ХКрис Картър с идеята да върнат сериала отново на екран, и Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън са на линия с идеята. Сега получаваме нова информация (чрез TV Wise), според която новите „Досиета” ще са под формата на мини-сериал, не по-дълъг от 10-тина епизода.

Fox са близко до официална зелена светлина на съживяването на иконичния им сериал, излъчван между 1993 и 2002 г. Според източници, те са се спрели на вариант с малко епизоди и докато точният им брой тепърва предстои да се реши, вътрешен източник твърди, че те ще бъдат по-малко от десет.

Daily Mail разпространиха информация, че точният брой на епизодите ще бъде шест, но TV Wise споделят, че засега нямат потвърждение за подобно нещо. Също така подчертават многократно, че преговорите все още текат.

По-малкото епизоди се потвърждават и от Дейвид Духовни, който споделя:

Предполагам, че нещата ще се случат по-скоро рано, отколкото късно. Ще видим под каква форма и в колко епизода. Със сигурност аз не бих могъл, нито би ми било интересно да направя пълен сезон. Ще бъде под някаква лимитирана форма. Всички сме стари и нямаме енергия за пълен сезон.

Както казахме и миналия път, идеята за мини-сериал „Досиета Х” ни се струва прекрасна и стискаме палци да се получи, но все още няма да се радваме, защото неведнъж сме се подлъгвали по подобни „обещаващи новини”. Ще изчакаме да видим как ще се развият нещата и тогава.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *