Досиетата Х

След като през седемте години, изминали от премиерата на „Досиетата Х: Искам да повярвам”, (ужким подготвяният) трети кино филм на „Досиетата Х” така и не успя да види бял свят, сега, най-вероятно вдъхновени от развитията около „Туин Пийкс”, Fox са решили да върнат култовата поредица на малкия екран.

Deadline съобщават, че на изминалия прес-тур на Асоциацията на телевизионните критици, изпълнителните директори на Fox TV Дейна Уолдън и Гари Нюман са споделили, че са говорили за потенциалното завръщане на „Досиетата Х” не само със създателя им Крис Картър, но и с двете звезди на сериала Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън.

Прави се уточнение обаче, че все още не става въпрос за творчески разговори, а за логистични. Най-големият проблем пред евентуалното завръщане е напасването на графиците на всички замесени. Ето какво казва Уолдън:

С Гари работехме заедно [в 20th Century Fox Television] през целия период на „Досиетата Х”. Беше страхотно изживяване. Останахме в добри отношения с Крис, Дейвид и Джилиън. Много се надяваме, но е трудно. Актьорите са много заети. Крис работи по доста проекти, така че се опитваме да фиксираме времето.

Като огромни фенове на „Досиетата Х” бихме се изкефили на макс от едно потенциално завръщане под формата на мини-сериал, но на този етап „we trust no one” и не разчитаме много. Въпреки това ще стискаме палци като за световно!

За финал вижте два трейлъра (които по принцип са сред най-любимите ни) на първия игрален филм от 1998 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Когато за първи път пусках Californication – на 5тата минута се отърсих и забравих, че гледам Мълдър. Чудя се ако пах хвана Досиетата дали няма да очаквам поне 2-3 епизода агентът да падне пиян пред някоя кола, да повърне докато си пише доклада или да опъне Скъли ;-D

    Иначе – жестоко!

  2. Хаха, напълно съм съгласен с горния коментар. 😀 Да не говорим, че тоя опулен пингвин Скъли сега има далеч по-fuckable вид, особено в „Ханибал“.