Фреди Хаймор и Вера Фармига

We all go little mad sometimes! На 9 март „Bates Motel” „отваря врати” за трети път и решихме, че е крайно време да се подгреем с няколко реклами.

Сериалът, който както знаете е своеобразна предистория на класическия филм на Алфред Хичкок „Психо”, не е нещо мега-специално, но с удоволствие го следим, най-вече заради страхотните изпълнения на Фреди Хаймор и особено това на Вера Фармига, които са прекрасно допълнение на отлично разработените образи (ивзаимоотношенията между тях) на Норман и Норма Бейтс.

Втори сезон свърши с интересен и очакван, за тези запознати с историята на Норман, момент и с нетърпение очакваме да видим как ще се развият нещата. Съдейки по трейлъра, посоката е към пълно… „психо”.

Като допълнение към чудесният и на моменти доста… обезпокоителен трейлър – секусалните нюанси в отношенията между Норамн и Норма са просто „ewww!” – може да видите две кратки, но доста идейни промота, един мейкинг, интервю с Хаймор, Фармига и изпълнителният продуцент на сериала  Кери Ерин, както и едно изключително забавно видео посветено на отличния кастинг.

Промо

Интервю

Inside the casting

И последно, вижте и един „Психо” постер.

плакт

За „Bates Motel” отговарят Карлтън Кюз и Кери Ерин, в ролите се завръщат Фреди Хаймор, Вера Фармига, Макс Терио, Оливия Кук, Нестор Карбонел, Никола Пелц и Кени Джонсън, а към тях се присъединяват Кевин Рам, Трейси Спирадакос, Райън Хърст и други.

Премиерата на трети сезон е 9 март 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Да, голяма психария е (като гледам тоя сезон доста ще вдигнат летвата), но и да – актьорските изпълнения са жестоки. Така че сто процента ще се гледа.

  2. Абсолютна мистерия е дали някога ще седна да догледам тоя сериал…