Преди някой да се е раздуднал – знаем, че тези материали са доста стари, но ги изпуснахме, когато им беше времето, и сега наваксваме.

Накратко, по случай изминалия Super Bowl, Marvel разпространиха (няколко дни преди самото спортно събитие) първия телевизионен спот на религиозно очаквания от феновете „Avengers: Age of Ultron”. Общо взето, той представлява съкратен вариант на по-слабия втори трейлър, който видяхме в началото на януари, но заради по-кратката си форма е малко по-ефективен и заслужава да се види.

Като допълнение към спота ви предлагаме и поредица нови снимки, плакати и концептуални рисунки.

А да, и още нещо: преди няколко дни, в интервю по случай премиерата на трагедията „Мордекай”, Пол Бетани загатна, че героят му Вижън вероятно ще се появи и в някой от филмите, следващи „Ultron”, което може само да ни радва, тъй като харесваме както героя, така и самия Бетани.

плакат

Режисьор на „Avengers: Age of Ultron” („Отмъстителите 2”) е Джос Уидън, а в ролите са ветераните Робърт Дауни-син, Крис Хемсуърт, Крис Евънс, Марк Рафало, Самюъл Л. Джаксън, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Коби Смълдърс, Хейли Атуел и Пол Бетани, както и новите попълнения Джеймс Спейдър, Томас Кречман, Анди Съркис, Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън и Дон Чийдъл.

Премиерата е 1 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Между другото фен-мейд постерите са жестоки… особено първия.