В началото да опитаме с разперване на крилата?! Предубежденията обикновено ни възпират от реализиране на различни идеи, затова препоръчваме да бъдат загърбени и да се следва полета на птичките. В трейлърите на Патешки истории (Migration), които се въртят в мрежата от известно време, две тийн-патета в компанията на мама и татко, се пробват да открият тайните на света, за които всяка приключенска душа жадува.

Обещанието на студио Illumination (Аз, проклетникът, Миньоните,  Ела, изпей!, Сами вкъщи, Супер Марио Bros.: Филмът) е за „семейна рисувана комедия“, а главните герои са цяла фамилия патоци, които на път към Карибите решават да минат по-напряко през… Ню Йорк, и там им се случват най-различни неща.

Режисьор на новия анимационен „купон“, който трябва да се появи по кината в края на годината, е Бенджамин Ренър (сърежисьор на номинирания за „Оскар“ Ърнест и Селестин), който работи по оригиналния сценарий, написан от него и Майк Уайт (носител на награда „Еми“ за създаването на Белият лотос и сценарист на Рок училище). Ето какво гласи официалният синопсис на Патешки истории:

Семейство Малард обичат да се придържат към навиците си. Таткото Мак залага на сигурността всички да плуват в родното им езерце в Нова Англия, но мама Пам иска да промени рутината и да покаже чудесата на широкия свят на децата си – тийнейджърите Дакс и Гуен. След срещата с фамилия мигриращи патици, които се отбиват до езерото и заливат жадните слушатели с вълнуващи истории за далечни земи, Пам успява да убеди Мак да организират едно семейно пътешествие до Ямайка, като идеята е да минат и през Ню Йорк.

Малард потеглят на юг, но плановете им леко се объркват. Преживяното ще ги вдъхнови за нови мечти, за създаване на нови приятелства и за постигане на немислими неща, като продължават да се учат от всичко и всички наоколо.

Патешки истории (Migration) е озвучен в оригинал от Кумал Нанджиани, Елизабет Банкс, Дани ДеВито, Акуафина, Кийгън-Майкъл Кий, Дейвид Мичъл, Карол Кейн, Каспар Дженингс, Треси Газал и др. Във филма има и песен на Тейлър Суифт, което допълнително „вдига акциите“ на анимационното приключение.

Премиерата на филма е на 22 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *