Точно преди четири дни видяхме първата официална снимка от „Nymphomaniac” – сексуално заредения нов проект на винаги провокативния Ларс фон Триер, който според предварителната информация ще има две версии: „обикновена” и хард-кор, но за наше съжаление, тя не беше на някоя пикантерия, а просто момент от историята, пък бил той и ключов.

Сега обаче получаваме нов кадър от филма, който е малко по-близко до това, което ни се искаше да видим. Макар и да не е „порнографски”, той е изключително „suggestive” и е като скрийншот от епизод на някоя порно поредица с нелепо име от рода на „Daddy’s Worst Nightmare”, малко преди да започне „екшънът”.

Шарлот Гейнсбур

И друг път сме споменавали, че Шарлот Гейнсбур е една от физически най-отблъскващите актриси, които сме виждали, но я оценяваме като актриса и признаваме, че я бива (в „Антихрист” беше повече от страхотна), затова въпреки че няма да умрем от щастие да я наблюдаваме гола, знаем, че тя ще се реваншира с отдадено изпълнение. Пък в отделните епизоди ще ѝ правят компания Ума Търман и любимата ни Кони Нилсен, а от това по-добра компенсация, здраве му кажи.

Nymphomaniac” е леката и поетична история на еротичното пътешествие на една жена от нейното раждане до 50-тата ѝ годишнина, разказана от гледна точка на главната героиня.

В една студена зимна вечер старият ерген Селигман намира Джо в полусъзнание, пребита и захвърлена на улицата. След като я приютява в апартамента си, той почиства раните ѝ и се опитва да разбере как животът ѝ са е объркал до такава степен. През следващите 8 глави, той слуша много внимателно богатата, изпълнена с факти, асоциации и преплитащи се инциденти история на живота ѝ.

Режисьор на „Nymphomaniac” е Ларс фон Триер, а в ролите са Шарлот Гейнсбур, Стелан Скарсгард, Шая Лебоф, Джейми Бел, Кони Нилсен, Крисчън Слейтър, Ума Търман, Стейси Мартин, Уилям Дефо, Джаспър Кристенсен и Удо Кир.

Премиерата все още не е известна, но както казахме миналия път, в очакване сме да видим дали от Кан няма да решат да спрат да се правят на интересни и да поканят Триер да се завърне.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Грубооооо, бате!

    Двете черни паци….. Тоя филм ще е брутален просто, нямам търпение!!!