Стивън Спилбърг и Крис Прат

Преди около месец Disney за първи път споделиха идеята си Крис Прат да стане новия Индиана Джоунс – идея, която сериозно развълнува интернет и предизвика най-различни реакции. Много ни се искаше днешната новина да е посветена на нещо сигурно, като например официално потвърждение или дори отказ (въпреки че на нас ни хареса идеята за Прат в иконичната роля) – нещо конкретно и потвърдено.

Вместо това продължаваме да трупаме слухове и новини тип „може би, ако”, но когато става дума за Стивън Спилбърг и „Индиана Джоунс”, просто няма как да пропуснем да отбележим дори и най-несигурния слух. А в случая, Стивън Спилбърг проявява интерес и ако сценарият е на нужното ниво, може да режисира Крис Прат в „Индиана Джоунс 5”. Според Deadline Disney вече са обсъждали други режисьори, но силно се съмняваме, дори и след „Индиана Джоунс и Кралството на Кристалния череп”, че ако Спилбърг действително иска да режисира филма, студиото ще вземе да му откаже.

Разбира се, ако проектът действително се получи както се обсъжда в момента – както обикновено казваме, ако планетите се подредят, новият Инди ще се появи по екраните след няколко години. Все пак по проекта още не се работи сериозно, а само се спекулира и мисли, при това с безкрайно много въпросителни.

Междувременно, Прат и Спилбърг не стоят без работа, но докато предстоящите роли на първия са доста добре известни, около втория има малко повече неясноти. Снимките на „St James Place” с Том Ханкс приключиха, очаква се да започне работа по „The BFG” лятото, а сега се носят слухове, че междувременно ще се опита да вмести в програмата си и „Thank You For Your Service”, за който сме споменавали лятото на 2013. Как точно ще успее да направи всичко това не е много ясно, но нямаме нищо против да се опита – 2016 се очертава като доста приятна година…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *