Fox представиха нов трейлър на 10-епизодния мини-сериал „Wayward Pines”, с който се надяваме М. Найт Шамалан (изпълняващ ролята на продуцент и режисьор на пилотния епизод) да успее да преоткрие себе си и да се измъкне от творческото блато, в което сам самичък се набута с филмовите си бози от последните няколко години.

Wayward Pines” е създаден от Чад Ходж, по книгите на Блейк Крауч, и разказва за специален агент (Мат Дилън), който пристига в провинциално градче в Айдахо, за да разследва изчезването на двама други агенти. Веднъж попаднал сред местните и постепенно приближавайки се към истината, главният герой разбира, че „не всичко е такова, каквото изглежда” и започва да подозира, че няма да си тръгне от градчето… жив.

http://www.youtube.com/watch?v=2DxySpq6jFY

Трудно ни е да дадем реална оценка на този трейлър (а и на всички останали реклами на сериала). Виждаме доста интересни и потенциално добри неща, както и препратки към любими произведения, и първосигналната ни реакция е положителна, но името на М. Найт Шамалан ни кара да си мислим за лоши неща и ни наляга съмнение. Затова ще се постараем да не си изграждаме очаквания (било то положителни или отрицателни) още от сега, а ще изчакаме първите два-три епизода, преди да съдим.

Вижте и два официални постера.

плакат

плакат

Извън М. Найт Шамалан, сред режисьорите, ангажирани за първия сезон на сериала, са Зал Батманглидж („The East”), Тим Хънтър („Туин Пийкс”, „Mad Men”), Нимрод Антал („Контрол”, „Хищниците”), Джеймс Фоли („Fear”, „House of Cards”), Стийв Шил („Dexter”, „Deadwood”), Шарлот Сийлинг („The Killing”) и Джеф Т. Томас („Without a Trace”). В ролите са Мат Дилън, Мелиса Лио, Сара Джефри, Терънс Хауърд, Карла Гуджино, Джулиет Луис, Шанин Сосамон, Тоби Джоунс и други.

Българската премиера (едновременно със световната) е на 14 май 2015 по Fox.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments