“NEWT” на Pixar е отменен

Знаем, че някъде там, по една или друга причина съществуват хора, които не харесват „Pixar” и може би в момента те ликуват, но за нас останалите, тази новина идва като гръм от ясно небе. Просто не можем да повярваме, че може да има проект на тази машина за шедьоври, който няма да види бял свят.

От “Collider” цитират The Pixar Blog, които в разговор с Дейвид Смит от „Walt Disney Company” са научили, че „филмът е отменен”. Първоначално „Newt” – разказващ за това какво се случва, когато учените, в опит да спасят вида на синьокраките тритони от изчезване, събират заедно последните два екземпляра, които обаче, не могат да се понасят – трябваше да излезе по кината следващото лято, но бе преместен за 2012, за да освободи пространство за „Cars 2”. За 2012 обаче са планирани цели два нови проекта „Brave” и „Monsters, Inc. 2” и както изглежда „Newt” не е успял да се пребори със сериозната конкуренция. Тази новина идва в потвърждение на думите на Флойд Нюман, който още през февруари заяви в прав текст, че „Newt is dead.”

Това е наистина жалко и ние няма да спрем да се надяваме, един ден да видим филма, който лично според нас, предлагаше една доста интересна история.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Мнооого ме е яд за нют! Виж го само колко е готин с тея сини крачета и ка срамежливо се подава!

  2. Има шанс Нют Да се Върне на екрана през есента на 2019. Носи се слух че Новият Режисьор на Нют Е най-младият въобще (14 годишният Режисьор Кирил Гешев). Носи се и слухът че Режисьорът Кирил Гешев ще продължи история и ще редактира началото на Филма създавайки брат На НЮТ