Накратко, от днес в родните киносалони може да гледате изобретателния екшън трилър на Джо ЛинчЕвърли”, в който сексапилната Салма Хайек се бори с орди наемни убийци, изпратени от бившия ѝ работодател, след като разбира, че тя е станала информатор на полицията.

Във връзка с премиерата ви предлагаме да видите последния трейлър на филма и ви напомняме, че може да участвате в нашата вдъхновена от филма игра, в която може да спечелите DVD на „Високо напрежение”, „неЧестна игра” или „Боецът”.

Вече имахме щастието да гледаме „Евърли” и определено сме доволни – той отдава почит на редица представители на жанра и същевременно разчупва добре познатата формула. Както сами може да се убедите от трейлъра обаче, филмът определено не е за всички. Любителите на романтични комедии и тези, на които насилието не им понася, е по-добре да стоят далеч.

Режисьор на „Евърли” („Everly”) е Джо Линч („Knights Of Badassdom”), който е и автор на идеята, а сценарият (част от Черния списък за 2010) е дело на Йейл Ханън. В ролите са Салма Хайек, Того Игава, Масаши Фуджимото, Хироюки Ватанабе.

Премиерата е 23 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *