jolt-2-20210620

Отдавна не се имали възможност да пишем за една от най-големите любимки на мъжката половина от екипа ни – Кейт Бекинсейл. След участието си в сериала „The Widow“ през 2019 година тя позачезна от екраните, затова не сме се колебали и за секунда да отразим първите снимки от най-новия ѝ филмов проект, който, на всичкото отгоре, звучи като да бъде сериозна екшън глупотевина, в каквито обичаме да я гледаме.

Става дума за „Jolt“ на режисьорката Таня Уекслър („Finding North“, „Hysteria“, „Buffaloed“), който разказва за красивата, сардонично-забавна Линди, която крие болезнена тайна. Вследствие на рядко неврологично заболяване, тя изживява изпълнени с гняв убийствени импулси, които могат да бъдат спрени само със специално електродно устройство. Неспособна да открие любов и да изгради връзка в света, който се страхува от нейното странно състояние, Линди най-накрая се доверява на мъж достатъчно дълго време, че да се влюби… само за да го открие мъртъв на следващия ден. С разбито сърце, силно разгневена и преследвана от полицията като основен заподозрян, тя се отправя на отмъстителна мисия да намери убиеца.

jolt-3-20210620 jolt-4-20210620 jolt-5-20210620

Ще изчакаме трейлър, но смятаме, че e ясно точно какъв филм ще бъде „Jolt“. Жалко е, че не можем да гледаме Кейт Бекинсейл в по-качествени продукции, но това е положението – липсата на по-сериозен актьорски талант и физическите ѝ дадености леко стесняват типа филми, в които може да участва успешно. Но както казахме в началото, ние нямаме против да я гледаме в подобни проекти и със сигурност ще метнем едно око на този, когато се появи на екран.

Режисьор на „Jolt“ e Таня Уекслър („Finding North“, „Hysteria“, „Buffaloed“), по сценарий на Скот Уаша. В ролите са Кейт Бекинсейл, Боби Канавале, Лавърн Кокс, Станли Тучи, Джай Кортни, Дейвид Брадли, Лили Рич и др.

Премиерата е предвидена за 23 юли по Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

    1. Да е викам ли да ти дойде на гости

  1. Ако кариерата й беше наполовина толкова яка, колкото яка е самата тя, Кейт щеше да е Мерил Стрийп. 🙂 Уви, визията и талантът често се разминават. 🙁