Уил Форте

Наравно с „Better Call Saul” и „Westworld”, „The Last Man on Earth” на Уил Форте е сред най-очакваните нови сериали за годината и просто нямаме търпение да дойде 1 март, когато ще се излъчи първият епизод, режисиран от супер-успешното комедийно дуо Фил Лорд и Крис Милър („Облачно с кюфтета”, „Внедрени в час” и „LEGO: Филмът”).

Както можете да се досетите и от самото заглавие (ако вече не знаете, разбира се), „The Last Man on Earth” разказва за последния оцелял човек на планетата. Годината е 2022 и бившият банков чиновник Фил Милър (Форте) кръстосва Съединените щати в търсене на друго човешко същество (той се надява да е жена), след като мистериозно събитие изличава цялото човечество от лицето на Земята.

Вижте най-новото кратко, но качествено промо.

http://www.youtube.com/watch?v=ZmHZLjL_tVY

Това със сигурност щеше да е „най-добрата реклама”, ако беше последната. Или единствената – ако сте пропуснали, вече сме виждали един удължен трейлър, който не беше никак лош. Но да оставим настрана въпроса дали е най-добра или не, важното е, че е ефектна и ни „зарибява” допълнително, отвъд провокативната история и качествения творчески екип. Още веднъж, нямаме търпение да дойде 1 март.

Освен Уил Форте, в ролите ще видим (не сме сигурни как точно – дали като ретроспекции, дали като оцелели, или по друг начин) Клеопатра Коулман, Дженуари Джоунс, Мел Родригес и Кристен Шаал. Изпълнителни продуценти и режисьори на първия епизод са Фил Лорд и Крис Милър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Дринов май е фен, а и ревютата са предимно положителни, но толкова много яки сериали чакат ред, че този засега не ми влиза в списъка на задължителните.