Чак сега ви представяме доста любопитно изглеждащия постапокалиптичен комедиен сериал „The Last Man on Earth”, защото си мислехме, че вече сме го направили. Специално си го бяхме отбелязали, но явно нещо сме се разсеяли. Добре, че вчера стана дума за „Аз съм легенда”, та решихме да си припомним трейлъра и видяхме, че не сме писали нищо. Но както и да е, това са подробности, които едва ли ви интересуват.

The Last Man on Earth” е дело на любимия ни Уил Форте („Небраска”), който е и изпълнител на главната роля, и разказва за (буквално) последния човек на Земята. Годината е 2022 и бившият банков чиновник Фил Милър (Форте) кръстосва Съединените щати в търсене на друго човешко същество (не би било лошо да е жена), след като мистериозно събитие изличава цялото човечество от лицето на Земята.

Обикновено това е „премис” за някой постапокалиптичен сай-фай екшън или пък хорър, но в случая става дума за комедия. Това може да ви се струва малко странно и да изпитвате известни съмнения дали ще работи като дълга (сериализирана) форма, но първият удължен трейлър на сериала определено изглежда обещаващо и поне според нас, дава доста добра заявка за качествата на това, което ни предстои да видим. Допълнителен плюс е, че изпълнителни продуценти и режисьори на пилотния епизод са Фил Лорд и Крис Милър („Облачно с кюфтета”, „Внедрени в час” и „LEGO: Филмът”), които все още не са ни разочаровали.

http://www.youtube.com/watch?v=K_xNvdptsXY

Премиерата се очаква през 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Сори, ама изглежда по американски тъпо. Ако няма ретроспекции и разчитат само на тоя пульо ще е трудно за гледане. 🙂