Мат Рийвс

В актива на Мат Рийвс са „Cloverfield” и не много лошият римейк на прекрасния шведски бисер „Покани ме да вляза” на Томас Алфредсон, както и, разбира се „Зората на планетата на маймуните”, който беше един от безспорните хитове на изминалата година.

Любопитен факт, свързан с бъдещите творчески планове на режисьора, е че след като приключи с продължението на „Зората”, по което усилено се работи в момента, той ще се захване с все още неозаглавен проект, описван като комбинация между „Жега” и „Кучешки следобед”. Подробностите се пазят в тайна, но е ясно кой ще пише филма – Мат Чарман (негов е и сценария за предстоящия Спилбъргов трилър за Студената война, по който работят заедно с брята Коен), а един от продуцентите ще бъде Тоби Магуайър.

Докато станат ясни подробности по подготвяния нов крими-трилър на Рийвс, може да видите едно интервю, в което той обсъжда продължението на „Зората на планетата на маймуните”, в което Цезар ще се превърне във фигура от ранга на Мойсей в историята на маймуните.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *