Джейсън Кларк

Явно около новия „Терминатор” се работи здраво, защото само няколко дни след като се появи информацията, че петият филм от поредицата (който трябва да сложи начало на нова трилогия) ще бъде озаглавен „Terminator: Genesis” и че паралелно с него ще бъде създаден нов сериал, чието действие ще се пресича и ще се допълва с това на филма, научаваме и първата голяма кастинг новина.

Deadline съобщават, че звездата от „Враг номер едно”, „Беззаконие” и предстоящия „Dawn of the Planet of the ApesДжейсън Кларк води преговори за ролята на не кой да е, а на лидера на човешката съпротива във войната срещу машините Джон Конър. Признаваме, че изборът му не е толкова крещящ и „куул”, колкото този на Кричсън Бейл за същата воля в „Терминатор: Спасение”, но пък има потенциал да бъде доста по-успешна.

Кларк е чудесен актьор и въпреки че участва в един куп филми, все още не е голяма звезда и това ще му помогне да изчезне в по-голяма степен в ролята – роля, която е истинско предизвикателство и може да го изстреля във висините, ако се справи подобаващо. Освен всичко друго сме на мнение, че той има и много подходяща, винаги леко натъжена (не ни се иска да казваме тъпа) физиономия, която е „спот-он” като за Конър. Напомня ни на Майкъл Едуардс, който винаги ще остане в съзнанието ни като еталон за възрастния Конър.

Разбира се, преговорите са на ранен етап и е възможно да бъдат (извиняваме се за хитринката) „терминирани” в зародиш, както стана с Том Харди, макар че не сме съвсем сигурни, че той въобще е стигнал до преговори. Що се касае до другите актьори, все още няма потвърждение дали Емилия Кларк („Игра на тронове”) или Брий Ларсън („Внедрени в час”) е спечелила ролята на Сара Конър, нито имаме 100% потвърждение, че има някаква истина в приказките на Арнолд Шварценегер, че той ще се завърне.

При всички случаи обаче създателите нямат много време да се мотаят в чудене и скоро очакваме официални потвърждения, защото премиерата наближава стремително. Тя е насрочена за 1 юли 2015. Ще ви държим в течение за развитията на нещата – и за филма и за телевизионния сериал.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Paramount вече нямат пари да правят продължението и , като цяло такива филми.Тая година са го прикурили с 300 млн вътре