Майкъл Кийтън

През септември се заговори сериозно за филм-предистория на „Кинг Конг”, а в началото на новата 2015 с удоволствие научаваме, че Legendary Pictures добавят имена в актьорския си състав. И то не кого да е, а самия Майкъл Кийтън – който фокусирал вниманието на де-що-има филмова критика в Щатите и по света за изпълнението си в „Birdman”, за което получи номинация за „Златен глобус”, БАФТА и още един куп награди (очаква се и да получи и за „Оскар”).

Този изключително любим актьор се присъединява към друг фаворит на публиката – Том Хидълстън, когото зрителите в цял свят познават най-вече като шантавия, дяволит скандинавски бог Локи от прочутата комиксова вселена на Maravel, но който е и изключително добър шекспиров актьор, както и майстор на драматични и нестандартни образи. Освен Хидълстън, в актьорския екип е още и изключителния Дж. К. Симънс, получил номинация за Златен Глобус за своята роля в „Whiplash”.

За момента няма разпределение на ролите в „Kong: Skull Island”, но в историята ще бъде разгледан мистериозния дом на познатия ни колосален примат, като екип от изследователи ще навлязат дълбоко в тайнствения, изпълнен с опасности остров. Напомняме, че начело на екипа е режисьора Джордън Воу-Робъртс („The Kings Of Summer”, „Nick Offerman: American Ham”), а автори на сценария са Макс Боренстайн („Godzilla”) и Джон Гатинс („Real Steel”).

Плановете са „Kong: Skull Island” да излезе на 3D и IMAX 3D, както и в „обикновените” 2D киносалони на 10 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *