Том Хидълстън

Една от най-големите новини, които излязоха от тазгодишния Comic-Con (за съжаление, не успяхме да я представим навреме) беше, че наред с продължението на „Годзила”, Legendary планират и филм-предистория за единственото друго животно, което може да се мери по иконичност – Кинг Конг.

До момента знаехме само, че филмът, който беше представен с кратко тийзърче, е озаглавен „Skull Island” и ще бъде по сценарий на Макс Боренстийн („Годзила”), а датата, на която ще се появи в кината, е 4 ноември 2016-та. Сега научаваме първите допълнителни подробности за творческия екип, които определено звучат вълнуващо.

В официално прессъобшение Legendary съобщиха, че режисьор на „Skull Island” ще бъде Джордън Воу-Робъртс (познат със страхотния „The Kings Of Summer” и ще режисира екранизацията на „Metal Gear Solid” за Sony), а в една от главните роли ще видим самия Локи – любимеца на мало и голямо Том Хидълстън, когото последно видяхме в чудесния „Само любовниците остават живи”.

Знаете, че сме фенове на подобни филми, така че ще го очакваме с нетърпение. Ще се зарадваме много на нещо средно между „крийчър галор”-а, който беше „Кинг Конг” на Питър Джаксън, и минималистичния откъм показване на чудовищата „Годзила” на Гарет Едуардс.

За финал, вижте туитър реакцията на режисьора Воу-Робъртс по случай назначението си.

Още веднъж, премиерата на „Skull Island” се очаква на 4 ноември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *