Няма как да отречем, че в началото не бяхме никак развълнувани от „X-Men: First Class”, но след идването на Матю Вон начело на проекта, нещата започнаха да изглеждат доста по-различно. Засега кастингът е доста интересен и включва имената на Джеймс Макавой като професор Чарлз Екзейвиър, Майкъл Фасбендър като Магнито, Бенджамин Уокър като Beast и евентуалното участие на  Амбър Хърд като Мистик.

Сега, според Heat Vision and Deadline към тях ще се присъедини Алис Ив, която трябва да се превъплъти в един от най-популярните образи от вселената на „Х-мен” – този на Ема Фрост. Ив доби популярност с  ролята си в „She’s Out of My League (който все още не сме гледали), но у нас е по-известна като най-хубавото нещо в „Сексът и градът 2”. Абсолютно сме убедени, че нито един хетеросексуален мъж  не  е забравил кратката й поява в него, но ако трябва да бъдем честни и откровени, ще признаем, че като казваме нея имаме предвид гърдите й.

Както казахме по-горе, Ема Фрост, позната още като „The White Queen” е един от най-популярните образи в комиксите, затова сме нетърпеливи да изтрием от съзнанието си появата й в посредствения „Х-мен Началото: Върколак”. Преди да се присъедини към Х-мен тя е част от групата суперзлодеи  „The Hellfire Club” и освен с телепатичните си сили и способността да превръща кожата си в диамант, тя е известна със сексапилното си тяло и супер оскъдните дрешки, които носи. Необходимо ли ви е да знаете още?

Премиерата на филма е насрочена за 3 юни 2011 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments