Джесика Частейн

Отзивите за „A Most Violent Year” на Дж. С. Шандор (от премиерата му на AFI Fest и от последвалите специални прожекции тук-там) са повече от положителни и го определят като един от най-добрите филми за годината, което напълно отговаря на впечатленията, които оставиха у нас отличните му трейлъри до момента. Преди няколко дни пък, високият статут на филма бе потвърден и от National Board of Review, които му връчиха награда за най-добър филм и най-добра мъжка и женска роля в лицето на Оскар Айзък и Джесика Частейн.

Всичко това допълнително завишава очакванията ни, което съответно води и до завишаване на шансовете да останем разочаровани от него, но в случая не изпитваме особени  притеснения. Просто до момента не сме попадали на нищо, което ни дава причина да мислим другояче. Най-новите рекламни материали също не са изключение. Те включват UK трейлър, три клипа, поглед зад кулисите, няколко снимки и нов плакат.

Трейлър

Клипове

Зад кулисите

плакат

Действието на „A Most Violent Year” се развива в Ню Йорк през 1981 – година, през която са регистрирани едни от най-високите нива на престъпност в историята на града – и разказва за имигрант на име Абел (Айзък) и съпругата му Ана (Частейн), които се опитват да постигнат „американската мечта”, възползвайки се от всяка открила им се възможност да разширят бизнеса си, докато вихрещата се корупция, насилие и упадък заплашват да разрушат всичко, което са построили.

Режисьор на „A Most Violent Year” е Дж. С. Шандор („Margin Call”, „All Is Lost”), а в ролите са Оскар Айзък, Джесика Частейн, Албърт Брукс, Алесандро Нивола, Дейвид Ойелоуо и Каталина Сандино Морено.

Премиерата е 31 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *