Арнолд

След разочароващ първи поглед към „Terminator Genisys” на Алън Тейлър, днес EW разпространиха нова порция снимки от филма, които, за съжаление, изглеждат точно толкова зле, колкото и вчерашните корици. Единствената ни надежда се крие в това, че тези снимки (с две изключения) не са част от самия филм, а специални промота, които се правят (с рекламна цел) за по-широк кръг от печатни и онлайн издания – случвало се е такъв тип визии да изглеждат ужасяващо, но в самия филм нещата да са доста по-различни, при това в положителен смисъл.

EW също така разпространиха и допълнителни подробности (по-скоро коментари) за сюжета, който също предизвика доста отрицателни реакции, особено с частта за отгледаната от Терминатор Сара Конър, тъй като не зачита канона, изграден от първите два филма на Джеймс Камерън. Тук положителният момент е това, че действието на „Terminator Genisys” ще се развива в паралелна времева линия и няма да пренаписва оригиналната история – тя „винаги ще си съществува”. Става дума за „алтернативна история и алтернативен таймлайн”. Нещо като „Стар Трек” на Дж. Дж. Ейбрамс. Не че това ще спаси филма, ако е мега-тъп, просто ще запази оригиналната история непокътната.

В допълнение към новите визии може да видите и част от сториборда на филма, който обещава голяма битка, включваща Джон Конър и Кайл Рийз.

Режисьор на „Terminator Genisys” е Алън Тейлър („Тор: Светът на мрака”), а в ролите са Джейсън Кларк (Джон Конър), Емилия Кларк (Сара Конър), Джай Кортни (Кайл Рийз), Кортни Б. Ванс (Майлс Дайсън), Ерън В. Уилямсън (Т-800), Арнолд Шварценегер (Терминатор), И Бьонг Хун, Дж. К. Симънс и други.

Премиерата е 1 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *