Очаквахме вече да сме видели поне един тийзър трейлър на „Terminator Genisys” (снимките приключиха преди няколко месеца), но това все още не се е случило – надеждите са, че нещо ще изскочи покрай премиерата на „Interstellar”, но засега няма никаква сигурна информация, така че, както казват американците, „don’t hold your breath”.  Всъщност, то не е само трейлърът – досега не сме виждали абсолютно нищо от „Terminator Genisys” (папарашките задкулисни снимки не се броят) и затова сега с интерес обръщаме поглед към най-новия брой на EW, който е посветен на филма и освен първия ни официален поглед към главните действащи лица, предлага и подробности за сюжета.

Емилия Кларк и Джай Кортни

Джейсън Кларк и Мат Смит

Ох, хич не ни харесва това, което виждаме. Всички до един изглеждат нелепо – Емилия Кларк с тази физиономия и развяващата ѝ се косица е по-зле дори и от абсолютно смехотворната физиономия на Джай Кортни (Кайл Рийз), когото (както неведнъж сме споменавали) никак не харесваме и намираме за изключително дърво. Дори Джейсън Кларк не ни радва с кофти белега си и „Jesus Christ” нашивките си. А Мат Смит – какво е това, да не би да участва като Doctor Who? Въобще не му вярваме.

Ама както и да е, все пак това са само корици и е тъпо да съдим за филма само по тях – ще изчакаме да видим повече неща, преди да коментираме. Междувременно, ето споменатите по-горе подробности за сюжета, засягащи Сара Конър:

Сегашната Сара Конър не е толкова невинна, колкото онази със спортната прическа и изтърканите дънки, когато Линда Хамилтън за първи път изпълняваше ролята. Нито е воинът със стоманеното тяло от „Т2”. Тук, майката на човешкия месия е „осиротена” от Треминатор на 9-годишна възраст. Оттогава насам, тя е отгледана от Терминатора на Шварценегер – стар T-800, когото тя нарича „Pops”(?) – програмиран да я пази, а не да убива. Като резултат Сара е изключително добре трениран отшелник. Умела със снайпер, но не много добра с нюансите на човешките емоции.

Леле! Звучи като абсолютна нелепица, но и тук няма да коментираме, преди да видим подробности. Един вид ще си „заровим главата в пясъка” за известно време – никак не ни се ще филмът да е трагичен.

Режисьор на „Terminator Genisys” е Алън Тейлър („Тор: Светът на мрака”), а в ролите са Джейсън Кларк (Джон Конър), Емилия Кларк (Сара Конър), Джай Кортни (Кайл Рийз), Кортни Б. Ванс (Майлс Дайсън), Ерън В. Уилямсън (Т-800), Арнолд Шварценегер (Терминатор), И Бьонг Хун, Дж. К. Симънс и други.

Премиерата е 1 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Надписът на нашивките може да не е „Jesus Christ“, а „Jason Clarke“ 😛 Както и да е, по всичко изглежда, че след „Умирай Трудно“ Джай Кортни ще сожи точка на поредния култов франчайз 😀

  2. Ако питате мен абсолюрно всичко в тая новин е нелепо (не гооря за създаването на статията, аза филма) И като знам тоя режисьор „как се справи“ с Тор 2… И като гледам тия снимки и синопсиса май ще излезе една много голяма боза……

  3. Жалко за Емилия Кларк. Много ми се искаше да направи стабилна роля след троновете…