Ако се чудите откъде ви е познато името на Джеръми Солние – чували сте го във връзка с трилъра „Blue Ruin”. В момента операторът-решил-да-става-режисьор работи по втория си пълнометражен филм „Green Room”, криминален трилър, на който отново ще е и сценарист, и режисьор, и е поверил една от главните роли на уважавания британски актьор Патрик Стюарт. Той ще бъде фашизоиден супермачо тип, предводител на банда, която се оказва в конфликт с една пънк-банда, станали неволни свидетели на разни побойнически изцепки, които не са за чужди очи.

Патрик Стюарт

Отдавна е в нета първата официална снимка от филма, пусната през Twitter-профила на самия Стюарт, и много се надявахме, че междувременно ще излезе и трейлър – та да ви представим всичко накуп. Но и така бива – само от погледа през очилцата на всеки му става ясно, че и този път талантливият актьор ще доказва класа с изпълнението си. Неговият персонаж ще бъде Дарси Бенкър – непоколебимо-железен водач на група свирепи мачисти, които са решени да заличат всички свидетели на ужасяващия насилнически акт, извършен от тях. Сред партньорите му на екрана са Антон Йелчин, Имоджен Путс, Алия Шоукат, Кейлъм Търнър, Джо Коул, Марк Уебър, Кай Ленъкс, Ерик Еделстайн и Мейкън Блеър – звездата от „Blue Ruin”.

Broad Green Pictures продуцират и финансират филма и имат планове за разпространението му през 2015 година. Ще очакваме новини – или най-малкото трейлър, за да се уверим още веднъж с очите си в колко различни превъплъщения може да бъде много добър мистър Стюарт и как се е справил Солние, когото всички хвалят за изключителния трилър-отмъщение „Blue Ruin”…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments