Минаха четири месеца от първата новина за „Goosebumps” – и все още сме на тема „картинки”. Така де, можеха поне да спретнат нещо като тийзър, още повече ако режисьорът Роб Летерман вече е поприключил със снимките… Но Sony всъщност разчитат новите млади поколения жестоко да си паднат по чудовищата – и да ги използват като меме-та в интернет. Днес надали има по-добра реклама от „spread the word and make it viral”, м?

Почти всички чудовища се базират на архетипни образи, някои от тях са свързани с герои от литературни произведения. Скот Алекзандър и Лари Карашевски са автори на сценария на историята, в която Джак Блек е в ролята на истинския създател на поредицата „Goosebumps”, мистър Р.Л.Стайн, който се среща със собствените си творения, направили го известен. Припомняме ви за какво иде реч:

Разочарован от реалността – защото трябва да се премести от големия град в едно малко градче, тийнейджърът Зак Купър (Дилън Минет) вижда лъч светлина в образа на момичето от съседната къща – Хана (Одея Ръш). Нейният тайнствен татко е известният Р. Л. Стайн (Джак Блек), автор на прочутата поредица „Goosebumps”, който се оказва затворник на собственото си въображение – чудовищата от книгите му са истински и Стайн защитава читателите, като държи под ключ в книгите си всичко зло и ужасяващо. Когато без да иска Зак пуска чудовищата от техните ръкописи, те започват да тероризират градчето. Познайте кой трябва да се намеси, за да спаси ситуацията?

Във филма на Роб Летерман участват още Ейми Райън, Джулиан Бел, Райън Лий и Кен Марино. „Goosebumps” щяха да се появят на екран на 7 август 2015, ноо в сайта им датата е отместена за 2016. Все пак сме сигурни, че дотогава Sony ще ни „залеят” с доста страховити тийзъри и трейлърчета – все пак идеята е да се продаде нещо „поовехтяло”, в нова, киноопаковка, на други поколения тийнейджъри.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *