Първият трейлър на най-новия филм на Марк УолбъргThe Gamblerопределено ни допадна и затвърди интереса ни към проекта, който в началото се дължеше най-вече на режисьора Рупърт Уайът – адски сме любопитни как той ще се справи с втория си голям филм, след успешния си дебют с Възходът на планетата на маймуните”.

Въпреки тази положителна реакция обаче, в нас остана едно съмнение, че отношението ни се дължи повече на отличната драматургия и ритъма на рекламата, отколкото на нещо друго, затова сега подхождаме с внимание към най-новия пълен трейлър, който в далеч по-голяма степен ни запознава с историята и с отделните герои и като цяло ни дава доста по-добра представа какво можем да очакваме от филма.

http://www.youtube.com/watch?v=Fn5a9wL5cQA

Историята със сигурност не е особено оригинална и нямаме предвид това, че „The Gambler” в действителност е римейк на едноименния филм на Карел Райс от 1974 с Джеймс Каан, Пол Сорвино и Лорън Хътън. Но като цяло това не ни прави лошо впечатление, тъй като – благодарение на творческия екип – цялостното изпълнение изглежда на висота. На този етап изглежда, че дори и Уолбърг ще направи едно от редките си стойностни изпълнения.

Започваме да си мислим, че наистина ще видим добър филм, посветен на хазарта – нещо, което не сме виждали от незнайно кога.

Режисьор на „The Gambler” е Рупърт Уайът („Възходът на планетата на маймуните”), сценарият е дело на Уилям Монахан („От другата страна”, „Небесно царство”), а в ролите са Марк Уолбърг, Бри Ларсън, Джесика Ланг, Джон Гудман, Майкъл К. Уилямс, Лилънд Орсър, Ричард Шиф и други.

Премиерата е 19 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *