След лековатия вампирски „We Are The Night”, режисьорът на „Вълната” Денис Ганзел отново се връща към по-сериозните теми с „Year Of The Snake” (IMDB дава заглавието на филма като „In the Year of the Dog”), в който разглежда вечно наболялата тема за модерния тероризъм.

Филмът е базиран на терористичните атаки в Москва от 1999 г. и разказва за репортера Пол Йенсен, който заминава за руската столица, за да преоткрие себе си, но става жертва на местните политически интриги. Историята рисува впечатляваща, но силно противоречива картина на политическия живот в съвременна Москва, където се сблъскват старите силови структури, политическият активизъм и екстравагантният начин на живот.

http://www.youtube.com/watch?v=DZF91a9fMiE

Гледайки трейлъра се изненадахме колко пъти се смени типът филм, който очаквахме да бъде „Year Of The Snake”. Явно Ганзел наистина се е постарал да засегне възможно най-много аспекти от политическия, социалния и икономическия ландшафт в „съвременна Москва”.

Като цяло не сме супер впечатлени от видяното, но определено ни изглежда любопитно и бихме хвърлили едно око на филма.

Режисьор на „Year Of The Snake” е Денис Ганзел, а в ролите са Мориц Блайбтрой, Макс Римелт, Раде Шербеджия, Касия Смутниак и др.

Филмът все още няма премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *