Десет дни след като видяхме първите официални снимки, Paramount Pictures представиха и първия нецензуриран трейлър на втория режисьорски проект на Рупърт Уайът („Възходът на планетата на маймуните”) „The Gambler”, базиран на едноименния филм на Карел Райс от 1974 г. Той разказва за пристрастен към хазарта професор по литература, който се забърква в опасна ситуация, след като взима голяма сума пари от гангстер, гарантирайки с живота си.

Изненадващо, не ни се прииска да кажем „fuck you!” на филма още сега. Всъщност това, което виждаме, ни харесва, въпреки че осъзнаваме, че положителната ни реакция се дължи най-вече на чудесния ритъм на трейлъра, както, разбира се, и на изпълнението на големия Джон Гудман. „A wise man’s life is based around ‘fuck you’.”

Стискаме палци, това да не се окаже един от онези неприятни случаи, в които рекламите са повече от чудесни, но самият филм не струва. Както казахме и миналия път, разчитаме и имаме вяра на творческия екип, начело с Уайът. В това отношение е плюс, че на този етап Марк Уолбърг не дразни, въпреки че няма нищо общо с „професор по литература”.

Вижте и един скучен постер с още по-скучен таглайн.

плакат

Режисьор на „The Gambler” е Рупърт Уайът („Възходът на планетата на маймуните”), сценарият е дело на Уилям Монахан („От другата страна”, „Небесно царство”), а в ролите са Марк Уолбърг, Бри Ларсън, Джесика Ланг, Джон Гудман, Майкъл К. Уилямс, Лилънд Орсър, Ричард Шиф и други.

Премиерата е 19 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *