Далеч от безумната тълпа” – екранизацията по Томас Харди на един от обичните ни режисьори Томас Винтерберг, вече си има трейлър. От първата среща с героите измина точно година, в която се надявахме, че може би филмът ще стане готов за някой от фестивалните форуми на 2014. Ето какъв очарователен „period piece” ни очаква.

На Матиас Схонартс и Кери Мълиган са отредени най-много от секундите на този трейлър и определено оставаме с добри впечатления от тях. Очакваме с нетърпение адаптацията на текста, направена от Дейвид Никълс („One Day”, „Starter for 10”), защото всяка история, в която има много ухажори/любовници, изкушения и силни чувства, е сигурна предпоставка за добро кино. Особено в ръцете на режисьор като Винтерберг!

Овчар, войник и богат ерген се борят за сърцето на една красавица – ще си представим, че не знаем финала на този сюжет и ще очакваме да видим филма, опитвайки се да забравим познатите ни литературни образи.

Кери Мълиган

плакат

В ролите, освен Мълиган и Схонартс, ще видим още Том Стъридж, Майкъл Шийн, Джуно Темпъл, Джесика Барден. Очакваме много от Мълиган, защото тя и на сцена доказва, че притежава завиден актьорски потенциал, особено наскоро в партньорството си с Бил Най в „Skylight”!

Fox Searchlight ще пуснат филма на екран на 1 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *