Казвали сме го вече – изпитваме особена пристрастеност към проектите на бивши представители на движението „Догма ‘95” и тъй като много харесваме нещата на Томас Винтерберг, няма да пропуснем първите официални снимки от новия му проект „Далеч от безумната тълпа”, за който вече сме съобщавали… каквото знаем.

Далеч от безумната тълпа

Далеч от безумната тълпа

Далеч от безумната тълпа

Доста подозрително ни изглежда наведеният поглед на Кери Мълиган – флиртуваща, смутена, но и дистанцирана е в по-близкия план, а в по-далечните – вятърничава и романтично-разсеяна. За сметка на това Матиас Схонартс излъчва и напрежение, и известно отчаяние, като че ли… обреченост. Логично – той е в най-неизгодната позиция на влюбения бедняк. Я колко по-напет и уверен е войника на Том Стъридж! Естествено, че това „упражнение по картинки” е несериозно и детинско, обаче е забавно. Особено по адрес на Кери, която – да го кажем така – може много повече.

Снимките на „Далеч от безумната тълпа” („Far From The Madding Crowd”) по романа на Томас Харди са започнали миналия месец; в актьорския екип са Мълиган, Схонартс, Стъридж , Джуно Темпъл и Майкъл Шийн. Припомняме съвсем накратко сюжета – една девойка е ухажвана от овчар, войник и фермер, естествено е да има разбити сърца! За момента няма фиксирана премиерна дата, но Винтерберг може и да се помъчи да стане готов за Кан 2014, защо не?!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *