Надявахме се покрай премиерата на „Интерстелар” най-накрая да видим дългоочаквания първи трейлър на „Джурасик свят”, но уви, това не се случи и си останахме единствено с тийзър постера. Най-досадното в тази връзка беше не, че не видяхме трейлър, а че трябваше да киснем в неведение (и пренасочени надежди към премиерата на „Хобит”) по отношение на това кога точно ще се появи той.

Слава богу, преди няколко дни на това „неведение” бе сложен край, когато бе пуснат официалният сайт на „Джурасик свят”, на който часовник отброява времето до появата на трейлъра – той ще се пови на връх Деня на благодарността на 27 ноември. Тоест остават ни само още осем дни. Алелуя!

Докато чакаме и задраскваме на календара оставащите дни, предлагаме ви да разгледате внимателно също наскоро стартиралия viral сайт на филма, който, в традицията на този род реклами (едни от най-интересните филмови кампании в последните години са именно от такъв тип), предлага любопитен поглед към „света” на InGen и различните технологически и икономически структури, стоящи зад увеселителния парк „Джурасик свят”. За „вкус”, ето ви няколко снимки от лабораториите на InGen.

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и други.

Премиерата е 12 юни 2015.

Повече подробности за сюжета и за филма като цяло може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Искам единствено да видя,как T-Rex убива Спинозавър,че от тройката още сънувам кошмари.

  2. @ParadoXx
    Хахахаха 🙂

    Иначе 2015 се очертава много хубава година, пълна с бомбастични и интересни заглавия…
    И най касова разбира се.. (продуцентите ще са доволни, още от сега им текат лигите и сънуват вече извънземни)