Екранизацията на така нареченото „порно за домакини” „Fifty Shades Of Grey” („Петдесет нюанса сиво”) на Е. Л. Джеймс би могла да предизвика любопитството ни единствено ако режисьор беше Пол Верховен, а рейтингът твърдо (get it?) NC-17. Тоест, няма да ни пука за елементарната история само ако подходът е достатъчно провокативен.

За съжаление, въпреки че режисьорката Сам Тейлър-Джонсън създава впечатление за истинска „мръсница” – женена е за 23 години по-младия от нея Арън Тейлър-Джонсън, нейната версия ще бъде тотално лишена точно от провокативност, тъй като трябва да е подходяща за тийнейджърки.

Така в крайна сметка ще получим филм, който се отнася към секса и садо-мазо практиките, така както „Здрач” се отнася към истинската любов и вампирите. За потвърждение вижте най-новия трейлър.

Без коментар! Какъв е смисълът да мрънкаме – филмът е направен за определена категория хора, на които видяното със сигурност им допада. Да им е честито.

Вижте и два плаката.

плакат

плакат

Fifty Shades Of Grey” разказва за току-що завършилата колежанка Анастейжа Стийл и чаровния милиардер Крисчън Грей, който иска да сключи договор с нея за „пълен контрол върху живота й”. Красивият, умен и смущаващ млад мъж привлича невинната и девствена Ана; за Грей е невъзможно да устои на красотата, интелигентността и независимия дух на девойката и също я иска за себе си – но поставя стряскащи условия. Обсебващата им физическа връзка отключва бурни и мрачни страсти. „Еротична, забавна и чувствена, трилогията „Fifty Shades…” ще ви обсеби, покори и ще остане в спомените ви завинаги”.

Режисьор на „Fifty Shades Of Grey” е Сам Тейлър-Джонсън, а в ролите са Джейми Дорнан, Дакота Джонсън, Дженифър Ел, Люк Граймс, Марша Гей Хардън, Макс Мартини, Елоиз Мъмфорд, Дилън Нийл, Рита Ора, Виктор Расук, Калъм Кийт Рени и други.

Премиерната дата е 13 февруари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *