Идрис Елба

След скорошните режисьорски сътресения, нещата около „Star Trek 3” се постабилизираха, проектът бавничко продължава напред и първоначално обявената премиерната дата – 8 юли 2016 г. – вече не изглежда непостижима. Саймън Пег и Дъг Джънг почти са привършили със сценария – по график трябва да го предадат до юни, а по-голямата част от актьорския състав е налице, тъй като важните герои се завръщат от предишните серии. Остават само едно-две допълнения, най-важното (и интересното) от които е ролята на злодея и именно с него е свързана тази новина.

Variety съобщават, че след Ерик Бана и Бенедикт Къмбърбач, следващото голямо име, което (потенциално, тъй като все още се водят преговори) ще се присъедини към пантеона от злодеи в новата вселената на „Star Trek”, е Идрис Елба. Както можете да се досетите, извън това, че става дума за ролята на главния антагонист във филма, не са известни абсолютно никакви подробности, но слуховете са (а и събитията от „Пропадане в мрака” предполагат подобна посока), че клингоните ще са в центъра на историята и ако това се потвърди, Елба най-вероятно ще е един от тях.

Много харесваме Идрис Елба и като актьор, и като мъж (сигурни сме, че и под тоновете клингонски грим пак ще е хубав), и според нас ще се впише идеално в ролята на злодей, но на този етап няма да се радваме, защото преговорите за присъединяването му са още в началото, а предполагаме, че няма да му е много лесно да подпише без готов сценарий. Не че не се случва непрекъснато при този род филми, де. Ще стискаме палци да му се получат нещата, а междувременно нямаме търпение да го гледаме в предстоящия „Beasts of No Nation” на Кари Фукунага.

Режисьор на „Star Trek 3” е Джъстин Лин, а както вече стана дума, премиерната дата е 8 юли 2016 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *