Абе, „Пингвините от Мадагаскар” всеки момент ще долетят (така де, не с крила), а ние се мотаем с поредния трейлър – е, бива ли така? 28 ноември е денят, в който ще можем да се срещнем отново със Скипър (Том Макграт), Ковалски (Крис Милър), Рико (Джон ДиМаджио) и Редника (Кристофър Найтс), които имат отдавнашни „връзки” със злия октопод, доктор Октавиус Брайн (Джон Малкович) и се опитват да го преборят. За тази цел са нужни съвместни действия с организацията за защита на животните „Северен вятър” и нейните членове, начело с агент Секретен (Бенедикт Къмбърбач).

Вижте колко е екшън положението!

Ако не сте забелязали: след финалните йодлер-акорди в горния десен ъгъл се появява още един малък прозорец и ако сте любопитни, може да видите в аванс епизод от мисия на четиримата черно-бели майстори на глобалния шпионаж. Филмът се надяваме да е супер, защото е от типа забавления, предвидени и за най-малките, но и за родителско-възпитателното тяло, което води малчуганите на кино. Не пропускайте да обърнете внимание и на „камеото”-то на Вернер Херцог – именно с неговия глас говори кинаджията-документалист, който снима малките пингвинчета в началото на трейлъра.

С гласовете си в „Пингвините от Мадагаскар” (The Penguins of Madagascar”) участват още Анет Махендру, Питър Стормаре и Кен Джонг; режисират Ерик Дарнел („Мадагаскар 3”) и Саймън Дж.Смит („Bee Movie”). Всъщност, както можете да се досетите, авторите на филма са възложили на най-елитния екип супер-шпиони задачата да спаси света – ако искат, може да го правят и по шантавия си, хумористичен начин, ние нямаме нищо против…

Тук май е моментът да се посмеем заедно с любимия ни Греъм Нортън на Къмби за това, че не може да каже правилно… пингвини!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *