The Imitation Game

Най-новият рекламен ъпдейт на „The Imitation Game” на Мортен Тилдъм и Бенедикт Къмбърбач идва с прекрасната новина, че филмът ще може да бъде видян в рамките на тазгодишното издание на Киномания, което започна този четвъртък и ще продължи до края на месеца, а по всяка вероятност ще мине и на редовен показ в началото на следващата година.

Рекламният ъпдейт съдържа нов трейлър (не бихме казали, че добавя кой знае какво към тези, които вече сме виждали, но в светлината на горната новина нямаше как да го пропуснем), кратичък клип, телевизионен спот и 15-минутен разговор с продуцента Теди Шоурцман, сценариста Греъм Мур, бившият директор на британското разузнаване Джон Скарлет и племенника на Тюринг Джон Дермот Тюринг.

Както вероятно знаете, „The Imitation Game” е създаден по действителни събития и разказва историята на брилянтния математик Алън Тюринг (Къмбърбач) и ролята му в разбиването на кода Енигма (което дава предимство на съюзниците във Втората световна война) и последвалото дело за хомосексуализъм и осъждането му на химическа кастрация – събития, които водят до трагични последици.

За пореден път, филмът изглежда чудесно. Той и изпълнението на Къмбърбач вече си спечелиха купища положителни отзиви от критиката и в момента са сред фаворитите за големите награди. Нямаме търпение да го гледаме.

Ето и споменатото 15-минутно интервю, както и най-новите плакати на филма.

плакат

плакат

Режисьор на „The Imitation Game” е Мортен Тилдъм („Headhunters”), а в ролите ще видим Бенедикт Къмбърбач, Кира Найтли, Марк Стронг, Матю Гуд, Рори Киниър, Чарлс Данс, Алан Лийч и Матю Беард.

Българската премиера е 22 ноември на Киномания.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments