Патрик Уилсън

След повече от приличния „The Grey” от 2011-та, Джо Карнахан срещна сериозни  проблеми със задвижването на следващите си кино проекти – „White Jazz” и „Killing Pablo” дори не се размърдаха, а римейкът на „Death Wish” и комиксовата екранизация „Undying Love” се разпаднаха преждевременно. Когато най-накрая му писна и се захвана с нискобюджетния комедиен трилър „Stretch”, Universal отказаха да го промотират (по финансови причини) и го свалиха от графика си за разпространение. Както се казва, „the man just can’t catch a break”.

В следствие на това, Джо Карнахан сам се нагърби с рекламната кампания на филма, като се опита да я разчупи, доколкото е възможно (с по-нетрадиционни видеа и снимки), и така да стигне до максимален брой потенциални зрители, които да го дръпнат от съответните онлайн платформи, където в крайна сметка (не много изненадващо) ще е премиерата му. За съжаление, ние не се включихме активно в отразяването на тази кампания, но сега, подобно на американците във ВСВ, се включваме за „финалния щурм” с дебюта на първия трейлър, за да може после да се похвалим, че сме допринесли.

Самият трейлър е достатъчно ясен по отношение на историята, но все пак да кажем, че „Stretch” разказва за изоставен от късмета шофьор на лимузина с прякор „Stretch” – приятелката му изневерява и трябва да върне дълг от хазарт в размер от 6 000 долара до края на вечерта, в противен случай е мъртвец. Отчаян, той взима поръчка от напълно смахнат, но раздаващ гигантски бакшиши милионер, с което се забърква в още по-големи неприятности. Вижте.

Определено си личи, че продукцията е нискобюджетна, но в никакъв случай не и като за 5 млн., колкото струва всъщност. Това обаче няма значение, важното е, че на нас ни допада това, което виждаме – приятно забавно е – и смятаме да дадем шанс на филма. Пък и не можем да пренебрегнем както Карнахан, който има талант, така и отличния актьорски състав начело с Патрик Уилсън.

А сега ви предлагаме да видите част от останалите реклами, които излязоха до момента. (Update: Най-отгоре може да видите „магията“ зад филмовия секс)

За финал вижте един Gag Reel и официалния плакат.

плакат

Режисьор на „Stretch” е Джо Карнахан („Отдел „Наркотици”, „Димящи аса”, „А отборът”, „The Grey”), а в ролите са Патрик Уилсън, Крис Пайн, Бруклин Декър, Джесика Алба, Ед Хелмс, Норман Рийдъс, Джеймс Бадж Дейл, Рей Лиота и Дейвид Хаселхоф.

Филмът ще е достъпен на iTunes и Amazon от 7 октомври и VOD от 14 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *